MERSİN / MUT - Yalnızcabağ İlkokulu

Yalnızcabağ İlkokulu

0324 772 20 68/
Adres
YALNIZCABAĞ MAH. YALNIZCABAĞ KÜME EVLERİ YALNIZCABAĞ ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 66 MUT / MERSİN
Vizyon
ÖĞRENCİLERİMİZE; İYİ BİR VATANDAŞ OLMALARI İÇİN GEREKLİ BİLGİ, BECERİ, DAVRANIŞ VE ALIŞKANLIKLARI KAZANDIRMAK. İLGİ, İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDEN İYİ BİR ŞEKİLDE YETİŞTİREREK HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. AÇIK BİR SİSTEM OLAN OKULUN; ÇEVRE İLE ETKİLEŞİMİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARARAK ÇEVRENİN EKONOMİK, KÜLTÜREL VE SOSYAL GELİŞİMİNDE ÖNCÜ OLMAK.
Misyon
08.30-15.00
Kaloriferli
Öğretmenler kendi araçları ile gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Köyümüz Orta Toros Dağlarının eteğine kurulu yaklaşık 820 nüfuslu, yerleşimi çok eskilere dayanan,Karaman´ın Ermenek ilçesi ile sınırı olan bir köydür.
İlçe merkezine 43 km.İl merkezine 210 km.